OKULUMUZDA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞMALARI

Ortaokullarda iş güvenliği ve sağlığı konusunda yapılan bilgilendirmeler, öğrencilere günlük yaşamlarında ve gelecekteki meslek hayatlarında karşılaşabilecekleri potansiyel risklere karşı bilinç kazandırmak adına büyük bir öneme sahiptir. Bu bilgilendirme sayesinde öğrenciler, güvenli çalışma ortamlarının ve kişisel sağlıklarının önemini anlamaya başlarlar. Ayrıca, iş güvenliği ve sağlığı konusunda alınması gereken temel önlemler, kazaların ve yaralanmaların önlenmesinde kritik bir rol oynar. Öğrencilerin bu konuda farkındalık kazanması, sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlar ve toplumda daha güvenli bir çalışma ortamının oluşturulmasına katkıda bulunurlar. İş güvenliği ve sağlığı konusundaki eğitimler, öğrencilere hem okul hayatlarında hem de ilerideki iş yaşamlarında güvenli ve sağlıklı bir çevre oluşturma bilinci kazandırarak, onları geleceğin bilinçli çalışanları haline getirir.

Okulumuzda iş sağlığı ve güvenliği kapsamında öğrencilerimizin dikkat etmesi gereken elektrik panelleri, yangın söndürme dolabı gibi alanlara uyarısı etiketler asılarak farkındalıklarının artması konusunda çalışmalar yapıldı.

15-12-202315-12-202315-12-202315-12-2023

Yayın: 15.12.2023 - Güncelleme: 15.12.2023 19:54 - Görüntülenme: 92