ÖDÜLLÜ DENEME SINAVLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Çiftlik Ortaokulu olarak, öğrencilerimizin akademik başarılarına katkıda bulunmak ve öğrenme süreçlerini desteklemek amacıyla düzenlediğimiz madalya ödüllü deneme sınavlarının dördüncüsünü başarıyla tamamladık. Her öğrencinin kendi potansiyelini keşfetmesine ve geliştirmesine olanak tanıyan bu sınavlar, öğrencilerimizin kendi başarılarıyla yarışarak öğrenme heyecanını canlı tutmalarına yardımcı oldu. Öğrencilerimizin kararlılıkları ve çabaları, sınavlar sonucunda kazandıkları madalyalarla taçlandı.

Çiftlik Ortaokulu olarak, eğitim anlayışımızın bir parçası olarak öğrencilerimize en iyi eğitimi sağlamak ve akademik başarılarını artırmak için özveriyle çalışıyoruz. Madalya ödüllü deneme sınavları, öğrencilerimizin öğrenme süreçlerine aktif bir katılım sağlamalarına ve güçlü yönlerini belirleyip zayıf noktalarını güçlendirmelerine olanak tanıyan etkili bir araçtır. Bu sınavlar, öğrencilerimizin öğrenme sürecindeki ilerlemelerini takip etmelerine ve kendi hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olur.

Ayrıca, bu sınavlar aracılığıyla en çok madalya toplayan öğrencilerimize yıl sonunda büyük bir ödül sunmayı planlıyoruz. Bu özel ödül, öğrencilerimizin gösterdikleri çaba ve başarılarına değer vermenin yanı sıra, onları gelecekteki başarılarına teşvik etmeyi amaçlamaktadır. Çiftlik Ortaokulu olarak, öğrencilerimizin başarılarına olan inancımızı ve onların gelecekteki potansiyellerini açığa çıkarmak için kararlılığımızı sürdüreceğiz.

29-12-202329-12-2023

Yayın: 29.12.2023 - Güncelleme: 29.12.2023 10:20 - Görüntülenme: 107