DEĞERİMİZ FİLİSTİN İÇİN BİRİZ!

Çiftlik Ortaokulu olarak, Filistin'de yaşanan acı dolu durum karşısında derin bir üzüntü içindeyiz. Masum sivillerin, çocukların ve ailelerin yaşadığı insanlık dramı, kalplerimizi burkuyor. Bu zorlu zamanlarda Filistinli kardeşlerimize duyduğumuz sevgi ve dayanışma ile, onların acılarını yürekten hissediyoruz. İnancımız, barışın, adaletin ve insan haklarının ön planda olduğu bir dünyanın mümkün olduğuna dairdir. Umuyoruz ki, tüm taraflar arasında kalıcı bir çözüm bulunur ve bölgede barış hakim olur. Filistinli kardeşlerimize güç, dayanışma ve umut dolu mesajlar gönderiyor, bu zorlu süreçte yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz.

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri olarak 12-18 Aralık Yerli Malı haftasında yapacağımız etkinliğin Filistin için bir yardım kermesi şeklinde gerçekleştirilmesi ve toplanan yardımın Filistinli vatandaşlara ulaştırılması konusunda büyük bir hassasiyet hissediyoruz. Yerli Malı Haftası, Türkiye'de her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan önemli bir etkinliktir. Bu hafta, ülkemizde üretilen ve yerel ekonomiyi destekleyen ürünlerin vurgulanması amacı taşır. Türk malı ürünlerin tercih edilmesi, yerli üretimin artırılması ve ekonominin canlandırılması hedeflenir. Yerli Malı Haftası, tüketicilerin yerli ürünlere olan ilgisini artırmak, üreticilerin daha fazla desteklenmesini sağlamak ve ülkemizin kendi kaynaklarına dayalı bir ekonomi oluşturmasına katkıda bulunmak amacıyla kutlanır. Bu hafta, yerli malı kullanımının yaygınlaştırılmasıyla yerel ekonomiye katkı sağlanarak ülkemizin sürdürülebilir kalkınmasına destek olma bilincini artırmayı amaçlar. Yerli Malı Haftası, aynı zamanda milli bir duruşun, dayanışmanın ve kendi kaynaklarına güvenin sembolüdür.

15-12-202315-12-202315-12-202315-12-202315-12-202315-12-202315-12-2023

Yayın: 15.12.2023 - Güncelleme: 15.12.2023 19:45 - Görüntülenme: 118