ÇEDES PROJESİ- ASKIDA KIRTASİYE

ÇEDES projesi, merhamet ve yardımlaşma değerlerini ön planda tutarak, öğrenciler arasındaki dayanışmayı güçlendirmek ve ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak amacıyla özel bir etkinlik başlattı. "Askıda Kırtasiye" uygulaması, öğrencilerin kendi okul arkadaşlarına destek olma fırsatı sunuyor. Bu anlamlı projede, ihtiyaç sahibi olan öğrencilerin kırtasiye malzemelerini sağlamak amacıyla bir duvar panosu oluşturuldu. İhtiyaç sahibi öğrencilerin isimleri ve talep ettikleri kırtasiye malzemeleri, bu panoda yer alıyor. Diğer öğrenciler ve veliler, bu panodan seçtikleri bir öğrencinin ihtiyaç listesini karşılamak için destek sağlayabiliyorlar. Böylece, öğrenciler arasındaki sevgi, saygı ve dayanışma duyguları güçlenirken, ihtiyaç sahibi öğrenciler de eğitim hayatlarına daha güçlü bir şekilde devam edebilmek için gerekli kırtasiye malzemelerine ulaşma imkanına kavuşuyorlar. Bu proje, ÇEDES'in sosyal sorumluluk anlayışını ve toplumsal duyarlılığını vurgulayarak, okul içinde bir aile ortamının oluşturulmasına katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

29-12-202329-12-2023

Yayın: 29.12.2023 - Güncelleme: 29.12.2023 09:37 - Görüntülenme: 83